MBT+ riktar sig särskilt till dig som är 23 år* eller äldre. Det hålls från torsdag till lördag samma vecka som MBT-lägret. Det är en möjlighet för både dig som kanske en gång var på MBT när du var ung och för dig som kanske inte ens hört talas om MBT förut. Vi träffas och samtalar och fundera mer kring hur missionärsbarnslivet präglat dig.

Vi skulle tycka det vore fantastiskt roligt om just DU kan komma. Och peppa gärna fler att komma med! Vi har försökt hitta så många som möjligt, men har säkert missat flera. Sprid inbjudan till syskon och internatkompisar och andra du vill peppa att komma med! Även vuxna missionärsbarn som inte varit på MBT är självklart välkomna med!

Det börjar torsdag och avslutats med övriga lägret på lördag. På förmiddagarna kommer det att hållas samlingar, gott om utrymme kommer att finnas för samtal. Kvällssamlingarna är gemensamma med resten av lägret.

* 23 år är inte en strikt åldersgräns.

Lägeravgift MBT+: 1150kr

Sen betalning: 150kr – Om betalning sker efter 17 juni

Betala gärna i god tid till vårt BankGiro eller via Swish.

BankGiro 817-7792 (Pingst fria församlingar i samverkan).

Swishnummer: 123 311 24 30

Märk din betalning med: ”Förnamn Efternamn, födelseår”. I och med registrering anses lägerdeltagare godkänna lägrets regler.