Hej,
Vi i MBTs ledningsgrupp måste tyvärr och med stor sorg meddela att MBT 2020 kommer att ställas in. Med tanke på rådande omständigheter med Covid-19 och folkhälsomyndigheternas riktlinjer bedömer vi att MBT är en av de folksamlingar som regeringens beslut berör. Dessutom är MBT ett sammanhang som samlar folk från olika delar av Sverige och världen och därmed ökar risken för spridning av viruset.
Vi tycker att det är otroligt tråkigt och hade verkligen sett fram emot att få ser dig i sommar. Men vi ser framåt och hoppas kunna ha MBT 2021 och att vi får se dig där!
Psalm 46:1-4 Gud är vår tillflykt och vår styrka, en hjälp i nöden, som aldrig svikit. Därför räds vi inte om än jorden skälver och bergen störtar i havets djup, om än vattnen brusar och skummar och bergen darrar vid havets uppror.
Vi vet att vi har en Gud som är med oss var vi än är i världen och oavsett vilken omständighet vi befinner oss i. Vår bön är att du ska känna hur Gud är nära dig, bär dig, omsluter och kommer med hopp, liv och glädje.

Stor kärlek och välsignelse
MBTs ledningsgrupp

Vid frågor hör av dig via mail till: ledning@mbt.se