MBT+ riktar sig särskilt till dig som är 23 år* eller äldre. Det hålls från torsdag till söndag samma vecka som MBT-lägret. Det är en möjlighet för både dig som kanske en gång var på MBT när du var ung och för dig som kanske inte ens hört talas om MBT förut. Vi träffas och samtalar och fundera mer kring hur missionärsbarnslivet präglat dig.

Vi skulle tycka det vore fantastiskt roligt om just DU kan komma. Och peppa gärna fler att komma med! Vi har försökt hitta så många som möjligt, men har säkert missat flera. Sprid inbjudan till syskon och internatkompisar och andra du vill peppa att komma med! Även vuxna missionärsbarn som inte varit på MBT är självklart välkomna med!

Det blir drop-in torsdag kväll och gemensam avslutning med övriga lägret på söndagen. Du kan självklart komma redan på tisdag och delta i lägret som längandeltagare för att sedan haka på MBT+-samlingarna när de börjar senare i veckan.

På förmiddagarna kommer det att hållas samlingar, gott om utrymme kommer att finnas för samtal. Kvällssamlingarna är gemensamma med resten av lägret.

* 23 år är inte en strikt åldersgräns.

Lägeravgifter MBT+ 2017

ÅLDER* LÄGERAVGIFT
Vuxen 1100kr
Barn** 700kr
Barn** under 4år Gratis
Sen betalning 150kr – Om betalning sker efter 7 juli

* Ålder utgår ifrån födelseår.

** Kostnaden är för medföljande barn som ej är lägerdeltagare.

Betala gärna i god tid till vårt BankGiro eller via Swish. Vid sen betalning finns möjlighet att betala med kort vid ankomst. Vi tar ej emot kontanter. BankGiro (nytt nummer sen 2015): 817-7792 (Pingst fria församlingar i samverkan). Swishnummer: 123 311 24 30

Märk din betalning med: ”Förnamn Efternamn, födelseår”. I och med registrering anses lägerdeltagare godkänna lägrets regler.

Anmälan för årets läger är stängd!
Om du vill komma på MBT 2017 och inte anmält dig så kontakta Elias Hallman för att höra vad som gäller, ledning@mbt.se eller 070-4392030