MBT+

Efter förra årets MBT+ fanns ett starkt intresse för att det skulle bli ett MBT+ även 2016.

MBT+ riktar sig särskilt till dig som är 23 år* eller äldre. Det hålls från torsdag kväll 21 till söndag 24 juli (samma vecka som MBT-lägret) och är en möjlighet för dig som kanske en gång var på MBT att träffa gamla vänner, och att fundera mer kring hur missionärsbarnslivet präglat dig! Men det är lika mycket till för dig som inte har någon tidigare relation till MBT.

Ulrika Ernvik kommer leda speciella samlingar för alla MBT+:are. Hon är själv missionärsbarn och har varit med som ledare på MBT i många år, och mer om henne kan du läsa på www.familjegladje.se.

Vi skulle tycka det vore fantastiskt roligt om just DU kan komma. Och peppa gärna fler att komma med! Vi har försökt hitta så många som möjligt, men har säkert missat flera. Sprid inbjudan till syskon och internatkompisar och andra du vill peppa att komma med! Även vuxna missionärsbarn som inte varit på MBT är självklart välkomna med!

Det blir drop-in torsdag kväll den 21 juli och gemensam avslutning med övriga lägret på söndagen. Du kan självklart komma redan på tisdag och delta i lägret som längandeltagare för att sedan haka på MBT+-samlingarna när de börjar senare i veckan.

På förmiddagarna kommer Ulrika Ernvik att hålla i samlingar, gott om utrymme kommer att finnas för samtal. Kvällssamlingarna är gemensamma med resten av lägret.

* 23 år är inte en strikt åldersgräns.

Lägeravgifter MBT+ 2016

ÅLDER* LÄGERAVGIFT
Vuxen 1000kr
Barn** 900kr
Barn** under 4år Gratis
Sen betalning 150kr – Om betalning sker efter 30 juni

* Ålder utgår ifrån födelseår.

** Kostnaden är för medföljande barn som ej är lägerdeltagare.

Betala gärna i god tid till vårt BankGiro eller via Swish. Vid sen betalning finns möjlighet att betala med kort vid ankomst. Vi tar ej emot kontanter. BankGiro (nytt nummer sen 2015): 817-7792 (Pingst fria församlingar i samverkan). Swishnummer: 123 311 24 30

Märk din betalning med: ”Förnamn Efternamn, födelseår”. I och med registrering anses lägerdeltagare godkänna lägrets regler.